STEUN VONK vzw

Onze werking is grotendeels afhankelijk van giften en sponsoring om van VONK een warme plek te maken waar jongeren kunnen thuiskomen. Kom gerust eens een kijkje nemen op een van onze activiteiten om kennis te maken, en zelf te beleven waar VONK voor staat. U kan ons ook op verschillende manieren steunen:

Giften en sponsoring 

Een particuliere gift, klein of groot, is steeds welkom. Dit kan u eenvoudig overschrijven op rekening met nummer BE04 0019 1052 4831 op naam van VONK vzw' met vermelding van uw naam. Neem gerust contact op indien u bedrijfsmatig ons duurzaam project wil ondersteunen.

Materiele steun

Ook materiele steun is van harte welkom. Voor de dagelijkse werking van VONK kunnen we nog wel wat spullen gebruiken. Voor u is het misschien ook leuker om iets tastbaarder te schenken, bijvoorbeeld een naaimachine of muziekinstrument. Hiervoor hebben wij een 'geboortelijst' aangelegd waar u zelf iets uit kan kiezen. U doneert het nodige bedrag, wij verzorgen de aankoop en een eervolle vermelding op onze 'wall of fame'.  

Vrienden van VONK

Voor een bedrag van €50 per jaar kan je "vriend" worden van VONK vzw en komen genieten van onze midzomer activiteit en op de hoogte blijven via onze maandelijkse nieuwsbrief. Wil jij graag vriend worden van VONK? Dit kan via onze VONKshop

Voor bedrijven

In ons SPONSORDOSSIER kan u uitgewerkte formules terugvinden om ons als bedrijf  financieel te ondersteunen. Door een brede samenwerking met lokale bedrijven kunnen wij ook op aanvraag voor uw zaak teambuildings en andere activiteiten organiseren. Zo steunt u ook professioneel ons project en biedt u uw werknemers of klanten een unieke en duurzame beleving aan.

Voor meer vragen of een persoonlijk voorstel, neem gerust contact op. 

 

ONZE SPONSORS:

Onze werking kan niet bestaan zonder de financiële en materiële steun van sponsors.