DE DAGELIJKSE WERKING VAN VONK WORDT GETROKKEN DOOR:

Wendi Frateur - Muziektherapeut

"Het fijnste aan het werken binnen VONK is de veelzijdigheid, de verschillende facetten die je in jezelf ontdekt en aanspreekt om een project als dit waar te maken. Ik werk met hart en ziel aan VONK, het geeft me inspiratie, energie en goesting, elke dag opnieuw."

Lees meer »

Hans Dockx - Sociaal-cultureel werker (jeugdwerk)

"Bij VONK kan ik verschillende passies combineren. Tijdens coaching trajecten ga ik graag op zoek naar wat jongeren zelf kunnen doen om een stap vooruit te zetten. Daarnaast hou ik van werken met mijn handen en heb ik een liefde voor natuurlijke materialen als hout en klei. Dit wil ik bij Vonk graag inzetten om talenten te ontdekken en een tegengewicht te bieden aan de vaak virtuele wereld."

Lees meer »

Veerle Mullens - Klinisch Orthopedagoog

"De drijfveer achter VONK zit voor mij in het creëren van een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn, geprikkeld worden op verschillende manieren en de ruimte voelen om te vallen en weer op te staan.  Omringd door andere jongeren en een gedreven VONK team. Ouders of andere belangrijke personen kunnen in dit verhaal zeker ook niet ontbreken. Want juist in die ‘samen’ zit de grootste kracht."

Lees meer »

HET VONKTEAM WORDT AANGEVULD DOOR EEN GEZELLIGE BEESTENBOEL:

Max, Billie en Toto

Een vrolijk hondentrio

Margiet, Lucifer en Mama-schaap

Onze wollige grazers