Wendi Frateur - Muziektherapeut

"Het fijnste aan het werken binnen VONK is de veelzijdigheid, de verschillende facetten die je in jezelf ontdekt en aanspreekt om een project als dit waar te maken. Ik werk met hart en ziel aan VONK, het geeft me inspiratie, energie en goesting, elke dag opnieuw."

 

14 jaar werken binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie hebben me een schat aan ervaringen opgeleverd.  Het heeft me gevormd, met veel vallen en opstaan, zoeken en ontdekken, tot de therapeute die ik nu ben. Doorheen de jaren bleef echter steeds dezelfde grote droom naar voor komen: een setting creëren voor kwetsbare jongeren in de buitenlucht. Met veel ruimte maar toch kleinschalig. Een warme plek waar jongeren voor een tijdje terecht kunnen en waar waarden als respect en gelijkwaardigheid centraal staan. Zo ontstaat VONK!

Muziek is doorheen mijn leven steeds een rode draad die me verbind met anderen en mijn eigen batterijen weer oplaadt. Daarnaast stond ik, van kinds af aan, steevast bij elke wei met paarden te kijken. Gefascineerd door de combinatie van kracht en zachtheid die de dieren uitstralen. Ik ben dan ook blij dat ik zes jaar lang als Hippo therapeute heb gewerkt met jongeren en hun gezin en dat deze dieren op termijn ook binnen VONK hun plek zullen krijgen.

Het fijnste aan het werken binnen VONK is de veelzijdigheid, de verschillende facetten die je in jezelf ontdekt en aanspreekt om een project als dit waar te maken. Ik werk met hart en ziel aan VONK, het geeft me inspiratie, energie en goesting, elke dag opnieuw.

Naast VONK ben ik dankbaar voor het grote en fijne gezin dat thuis op me wacht en onze hond Max die me altijd enthousiast begroet. Daarnaast hou ik van keramiek, een dagje in de wellness, wandelen, wroeten in de moestuin, lekker eten en de warmte van onze houtkachel.